Tractari auto / Platforme

Tractari auto / Platforme

  TRACTĂRI AUTO- UTILAJE AGRICOLE-ASISTENȚA RUTIERĂ 


CARCEANUTOUR ,doreste sa vina in intampinarea persoanelor juridice,persoanelor fizice si clientilor comerciali aflati in dificultate sau intr-un impas nedorit ,prin calitate,perseverenta. promtitudine si PRET ce sfideaza concurenta, la un alt nivel de servicii calitative.


OFERIM SERVICII DE TRACTARE AUTOTURISME NON STOP, INTERN ȘI INTERNAȚIONAL. Pentru Bucuresti, pretul unei tractari incepe de la 100 lei, indiferent de zona sau de ora solicitarii. Pretul este calculat in functie de greutate, distanta sau starea tehnica a autovehiculului tractat.


Cu o flota de masini bine pusa la punct, cu dotari exceptionale de ultima ora, onoram toate cerintele in acest domeniu. Oferim servicii de tractari auto si utilitare . Totodata experienta echipei noastre tehnice aduce un plus de calitate serviciilor noastre si datorita faptului ca avem personal calificat ce poate oferi asistenta tehnica pe loc.

Experienta in domeniu ne recomanda ca un partener de incredere. Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare transport international in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Transport autoturisme pe platforma din Austria-Belgia-Germania-Olanda SI Retur

Asigurare, CMR, Factura...

www.carceanutour.com      Siguranta si confort